Σελίδες

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Του κλήρου τα εννιάμερα



Μετά την αντισύλληψη, στο στόχαστρο της Εκκλησίας και η πεολειχία. Μια ιστορία συνωμοσίας στα χρόνια της οικονομικής χολέρας.


Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός λαός αποτελεί προϊόν ενός πειράματος που στόχο έχει τη μαζική συρρίκνωση βασικών ανθρώπινων αναγκών. Εδώ θα διαβάσετε όλη την αλήθεια. Εμπνευστές και δημιουργοί του εν λόγω πειράματος, ένας παχύσαρκος μασόνος πολιτικός, ένας λιπόσαρκος ρασοφόρος και ένας αστέρας του διεθνούς jet set που ονειρεύεται να αγοράσει τη Μύκονο. Οι προαναφερθέντες συναντήθηκαν μια νύχτα στη Νάπολι όπου υπό την προστασία της μαφίας, υπογράφηκε η Συνθήκη ΜΑΚΑΡΟΝΙ. Σύμφωνα με αυτή, ο στόχος των επόμενων δέκα ετών ήταν η εξάλειψη των δύο θεμελιωδών αναγκών των Ελλήνων : του φαγητού και του σεξ. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τους την εξυπνοπουλίαση του λαού αυτού, ήταν ζωτικής σημασίας να κινηθούν ύπουλα και υπογείως. 

Την αρχή έκαναν με τη… φαινομενικά παγκόσμια οικονομική κρίση. Το πρώτο χτύπημα ήταν επιτυχές, με αποτέλεσμα ο Έλληνας σήμερα να θυμάται τις γουρουνοπούλες και τα σουβλιστά αρνιά, από παλιές φωτογραφίες, σχολικά βιβλία και παλιά περιοδικά μαγειρικής. Και τώρα, αγαπητοί αναγνώστες ήρθε και το δεύτερο χτύπημα. Βασιζόμενοι στην πιστή υπακοή των Ελλήνων στο ρητό «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», χρημάτισαν αμερικάνικη εταιρία, η οποία δε δίστασε να δημοσιεύσει ψευδή μελέτη με θέμα τους κινδύνους της πεολειχίας. 

Κι εκεί που ο ρασοφόρος έπινε το φραπέ του, ενώ τόσα χρόνια οι δύο εκ των τριών της ομάδος δούλευαν σκληρά, έλαβε κωδικοποιημένο -σε άπταιστα greeklish- SMS πως ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση. Εννιά ολόκληρες μέρες πάλευε να πείσει γραμματείς και φαρισαίους να δημοσιεύσουν την επιστολή του, εννιά ολόκληρες μέρες τον παρέπεμπαν απ’τον Άννα στον Καϊάφα καθ’ ότι ου της γραφειοκρατίας ουκ έσται τέλος. Ιδρωμένος, κατάκοπος μα νικητής αναδείχθηκε σήμερα ολοκληρώνοντας το έργο της Ι(Γ)ερής αυτής Τριάδος. 

Ως εκ του αποτελέσματος, από αύριο οι Έλληνες δε θα απολαμβάνουν τη θεόσδοτο χάρη της συνουσίας όπως παλιά. Υπακούοντας στις πατερικές ρήσεις και διδαχές, θα σκύψουν το κεφάλι (οι άνδρες και τα δύο) στο όνομα Πατήρ, Υιού και Αγίου Πνεύματος. Η φιλεύσπλαχνος Εκκλησία παρ’όλα αυτά, επειδή ποτέ δεν εγκαταλείπει το ποίμνιό της (ακόμα και ούσα κοινωνός της Συνθήκης ΜΑΚΑΡΟΝΙ) θα προβάλει κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ταινίες κινέζικης προελεύσεως ώστε τουλάχιστον να χορταίνει το μάτι τον πιστών. Διότι, το στομάχι και το βρακί συμφέρει να παραμείνουν άδεια για καιρό.

ΑΜΗΝ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου